Pitch! – näin rakennat hyvän pitchin – yksilövalmennus (yht. 4h)

558,00

Tuotetunnus (SKU): ervels-pitch-ryhma-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Työskenteletkö idean, palvelun tai tuotteen parissa ja sinulta puuttuu vain timanttinen pitch-puhe? Haluaisitko kehittää esiintymistaitojasi turvallisessa ympäristössä ja saada rakentavaa palautetta esiintymisestäsi?

Työstä omaa esitystäsi Pitch!-innostavan tiivistämisen taito – kirjan teemoihin syventyen kokeneen pitchausvalmentajan kanssa.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus on tarkoitettu asiantuntijalle, yrittäjälle, myyjälle tai kenelle tahansa työelämässä, joka haluaa työstää omaa ammatillista pitchiään turvallisessa ympäristössä. Valmennuksen tavoitteena on valmis pitch-puhe, jonka voit esittää rahoittajalle, yhteistyökumppanille, asiakkaalle tai yrityksen toimitusjohtajalle, jonka haluat vakuuttaa! Valmennuksessa pääset työskentelemään oman pitch-puheen parissa neljän valmennuskerran ajan.

Mitä valmennuksessa tehdään?

Valmennuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi vaikuttavan pitch-puheen rakentaminen osallistavien tehtävien ja esiintymisharjoitteiden avulla. Valmennettava  saa rakentavaa palautetta omasta pitch-esityksestään sekä valmentajan huomiot kirjallisena suoritettuihin välitehtäviin.

Harjoitukset perustuvat Pitch! – innostavan tiivistämisen taito – kirjaan, joka lähetetään valmennettavalle erikseen. Valmentajana toimii esiintymis- ja vuorovaikutusvalmentaja Elsa Ervasti, FM, TeM.

Valmennuksen hyötyjäVuorovaikutus-, esiintymis- ja pitchaustaitojen kehittäminen. Valmis 3-5 min. pitch-puhe.

Aikataulu sovitaan erikseen valmennettavan kanssa.

 Valmennusmoduuli 1: Näin rakennat hyvän pitch-puheen!

 Valmennusmoduuli 2: Mitä tunnetta ja tarinaa välität?

 Valmennusmoduuli 3: Miten vuorovaikutat ja esiinnyt?

Valmennusmoduuli 4: Valmis pitch esitys open stage! 

Valmennuksen kesto on yhteensä 5,5 tuntia, joka koostuu 4 tunnista valmennusta + 1,5 tunnista välitehtäviä. Välitehtäviin on hyvä varata aikaa n. 30 min. per tehtävä.

Aika ja paikka: Valmennus toteutetaan etänä tai mahdollisuuksien mukaan livenä. Vahvistat osallistumisesi maksamalla maksun verkkopankissa.