Kuula-levyn julkkaristream vol. 2

15,00 

Toivo Kuula: Complete pianoworks vol.2 (2 CD).
Levynjulkkarikonsertti-stream YouTubessa, 8.12.2021 klo 18.00

Ostamalla tuotteen saat maksun jälkeen ladattua tiedoston, jossa on linkki streamiin.

Tuotetunnus (SKU): niktuo-kuula-levyjulkkari-2 Osasto:

Kuvaus

Tuomas Nikkasen Toivo Kuula-levyprojektin toisen osan julkistus pidetään Sibeliuksen syntymäkodilla Hämeenlinnassa – samassa tilassa, jossa levyt on nauhoitettu. Ensimmäinen levy julkaistiin vuosi sitten ja se sisälsi Kuulan tärkeimmät alkuperäissävellykset pianolle: Satukuvat op.19, Juhlamarssin op.13 ja kuusi kappaletta op.26.

Nyt julkaistava toinen osa sisältää loput Kuulan originaalisävellykset pianolle, Tuomas Nikkasen täydentämät Kuulan keskeneräiset pianoteokset, Kuulan aiemmin levyttämättömät pianoluonnokset, Kuulan kansanlaulusovitukset, Kuulan sovitukset pianolle sekä Kuulan omista että muiden säveltäjien teoksista, sekä kaikki tunnetut muiden säveltäjien sovitukset pianolle Kuulan teoksista.

Kyseessä on materiaalin runsauden vuoksi 2CD-julkaisu ja levy sisältää huomattavan määrän maailman ensilevytyksiä. Näitä ovat mm. Kuulan kaksi pianolle sovittamaa Hugo Laurenin kitaravalssia ja salaperäinen, Kansallisarkistosta löytynyt käsikirjoitus, joka todennäköisesti on Kuulan vuoden 1908 laatimassa teosluettelossa mainitsema etydi.

Toivo Kuula: Complete pianoworks vol.2 (2 CD).
Levynjulkkarikonsertti-stream YouTubessa, 8.12.2021 klo 18.00