The Sedona Method – päästä irti turhista huolista – verkkokurssi to 17.06. klo 18-20

30,00 

Tuotetunnus (SKU): törkat-sedona-method-170621 Osasto:

Kuvaus

Meillä usealla on päässämme huoligeneraattori, joka osaa tehdä tavallisestakin päivästä ankean. Ja jos juuri nyt kaikki olisikin ihan kohtuullisen hyvin, niin kohta varmasti ei ole. Tiskikone hajoaa, esitys töissä menee läskiksi, pyöränkumi puhkeaa tai jos ei se, niin ainakin joku allergia. Veroilmoitus pitää tarkistaa, hammaslääkäri pitäisi varata ja seinän takana voi olla hometta. Maailmassa vasta huolehdittavaa onkin, ja jos ei jaksa huolehtia kaikesta kaiken aikaa, saa potea syyllisyyttä siitäkin. Olenko täysin onneton ihminen?

Kuulostaako tutulta? Jos kuulostaa, ja jos tuntuu, että kierrät huoliympyrää osaamatta siitä ulos, tällä kurssilla löydät ulospääsyn.

Kahdessa tunnissa ei maailmaa muuteta, mutta siinä ehtii opetella työkaluja, joilla huoligeneraattorin saa pois päältä ja huolista oppii päästämään irti. Sillä toisin kuin se huolia suoltava ääni päässämme väittää, huolissaan oleminen ei valmista meitä tulevaan, ei edes siihen mahdolliseen katastrofiin. Asioihin voi valmistautua ilman huolta ja ahdistusta – ja mitä luulet, milloin näet paremmin, mitä kannattaa tehdä tai olla tekemättä: silloin, jos olet huolesta sykkyrällä ja kohdistat kaiken energiasi murehtimiseen, vai silloin, kun olet tyyni ja näet sen, mitä oikeasti on tässä ja nyt?

Lauantaina 24.4. klo 10-12 opetellaan työkaluja, joilla tähän päästään. Turhista, loputtomista huolista ja asioiden murehtimisesta voi päästää irti ja elää levollisempaa ja onnellisempaa elämää, riippumatta siitä, mitä elämä tielle heittää. Jos haluat antaa itsellesi työkaluja levollisempaa elämään, tervetuloa!

Osallistujat saavat kurssin jälkeen sähköpostiinsa yhteenvedon käytetyistä menetelmistä ja kysymyksistä, joiden avulla prosessia voi jatkaa omin päin.

Koulutuksen vetäjänä ja kouluttajana toimii Katja Törmänen.
Osallistujat saavat koulutuksen jälkeen sähköpostiinsa yhteenvedon käytetyistä menetelmistä ja kysymyksistä, joiden avulla prosessia voi jatkaa omin päin.